Nadia Adnani

Partner

Expertise

Arbeidsovereenkomst & arbeidsvoorwaarden
De bestuurder
Grensoverschrijdend gedrag
Individueel & collectief ontslag
Medezeggenschap
Oneerlijke concurrentie
Reorganisatie

Nadia Adnani kan omschreven worden als een gedreven advocaat die houdt van een pragmatische aanpak en een goed gevoel voor verhoudingen heeft. Binnen het arbeidsrecht heeft Nadia zich gespecialiseerd in reorganisaties. 

Nadia houdt zich bezig met: 

  • Alle aspecten van het arbeidsrecht. 
  • Bijstand van zowel nationale en internationale organisaties als werknemers.
  • Advisering en begeleiding van reorganisaties.
  • Advisering en procederen over medezeggenschap, individuele en collectieve ontslagzaken, privacy op de werkvloer en arbeidsovereenkomsten (concurrentiebeding, studiekostenbeding, etc.).

Nadia is sinds 2011 verbonden aan Palthe Oberman, sinds 2014 als advocaat. Ze studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richtingen Privaatrecht en Internationaal & Europees recht.

Nadia is een van de oprichters van het online platform HulpBijReorganiseren.nl. Ook is zij als begeleider verbonden aan het prestigieuze programma The Boardroom van de Vrije Universiteit en bekleedt zij diverse raad van toezicht-functies: onder meer bij het Jeugdeducatiefonds, bij één van de grootste vakbonden van Nederland en in stichtingen in onder meer de culturele sector. Verder schrijft Nadia regelmatig blogs en artikelen over arbeidsrechtelijke onderwerpen, verzorgt ze workshops en heeft ze meegewerkt aan het boek ‘De invloed van ontslag‘.

Voordat zij als advocaat begon was Nadia werkzaam voor het Onderwijscentrum van de Vrije Universiteit als coördinator op de afdeling Diversiteit en Studiesucces. In haar vrije tijd is Nadia graag op competitief niveau op de tennisbaan te vinden.

Nadia Adnani heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

publicaties/blogs

Wilt u meer weten?