Webinar Brexit en de gevolgen voor arbeidsmigratie

Op 2 april 2019 presenteerde L&E Global het webinar ‘Brexit and the Impact on Immigration’, als onderdeel van de L&E Global-webinarserie.

De datum van het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU is (vooralsnog) vastgesteld op 12 april 2019. In dit webinar gaven de sprekers inzicht in de verschillende (vertrek)scenario’s die momenteel voor ons liggen. De sprekers gaven praktische tips en adviezen, waarbij zij het onderwerp vanuit verschillende landen hebben belicht, waaronder Nederland en Groot-Brittannië.

De sprekers van het webinar waren L&E Global-collega’s: 

 

Wilt u het webinar (terug)kijken? Zie hier de link naar het webinar.

 

Benieuwd naar de ingrijpende gevolgen die de Brexit op werkgevers en werknemers kan hebben? Lees hier het artikel dat Karol Hillebrandt  en Lisa van den Goorbergh daarover hebben geschreven voor het Advocatenblad. Daarnaast benieuwd naar hoe de zaken er medio 2018 ook al weer voor stonden? Kijk dan ons webinar ‘De impact van de Brexit op uw EU-personeel‘ van 11 september 2018 terug. 

 

L&E GLOBAL

L&E Global is een internationale alliantie van advocatenkantoren, die werkgevers advies geven over arbeidsverhoudingen, arbeidsrecht, immigratiewetgeving en personeelsbeloningen. Met meer dan 1.500 advocaten in meer dan 120 kantoren verspreid over 25+ rechtsgebieden, is L&E Global goed gepositioneerd om klanten met lokale uitdagingen bij te staan, overal waar ze actief zijn, over de hele wereld.

Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Meer nieuws