Ranking Chambers Europe 2019

De nieuwe ranking in de 2019 editie van Chambers Europe is bekend! Met (veel) trots delen we onze positie in band 3.

De ranking van Chambers Europe is gebaseerd op onderzoek naar ervaring, feedback van cliënten en peer reviews. We willen al onze cliënten hartelijk danken voor hun medewerking en waardevolle input.

Cliënten benadrukken de voordelen van de kleinere omvang van ons kantoor: “I get high-quality advice and a depth of knowledge combined with a personal style. During talks they listen thoroughly to the individual case and think about what is best for the client.

Cliënten waarderen ook de doelgerichte visie van ons kantoor en merken op dat onze advocaten “look at cases from a broad perspective and ask what is really important.

Om onze ranking te zien, klik hier voor ons profiel op de Chambers website.

 

We zijn ook verheugd om bekend te maken dat onze internationale alliantie L&E GLOBAL opnieuw de “Elite-status” heeft verkregen in de recent uitgebrachte 2019 editie van Chambers Global.

 

Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Meer nieuws