De invloed van ontslag

De invloed van ontslag: gesprekken met insiders

Palthe Oberman Advocaten heeft de afgelopen jaren talloze ontslagzaken begeleid. Christiaan Oberman en Kim Deelen (met hulp van Nadia Adnani) vroegen insiders naar de menselijke kant van het ontslagproces. Aan bod kwamen onder meer hoe een werknemer terugkijkt op zijn ontslag en wat werkgevers belangrijk vinden als het gaat om een zorgvuldig ontslag.

Aan het woord komen diverse betrokkenen, van een arbeidsrechtadvocaat tot een kunstenaar, en van een tv-producent tot een voetbaldirecteur. Tot de geïnterviewden behoren onder meer Bram Asscher, Joost Kuiper, Karin de Groot, Jeroen Slop, Georgette Schlick, Maurice Limmen en Ferdinand Grapperhaus.

Het leverde twintig boeiende en eerlijke gesprekken op uit de praktijk. De geïnterviewden leerden van hun ervaringen en wilden die ervaringen met de lezer delen. De gesprekken geven nieuwe inzichten en leveren inspirerende gedachten op voor iedereen.

Christiaan Oberman

oberman@paltheoberman.nl

Kim Deelen

deelen@paltheoberman.nl

De invloed van ontslag

Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Meer nieuws