De impact van de Brexit op uw EU-personeel

Op 11 september 2018 presenteerde L&E Global het webinar ‘De impact van Brexit op uw EU-personeel’, als onderdeel van een L&E Global-webinarserie.

De sprekers gaven een overzicht van de plannen van het Verenigd Koninkrijk (“VK”) voor een 3-fasenimplementatie van een nieuw immigratiesysteem, aanvragen die EU-werknemers nu eventueel wensen in te dienen, een overzicht van de geplande overgangsregelingen van het VK na maart 2019 en een glimp van hoe de nieuwe regels voor EU-onderdanen er in het VK uit kunnen komen te zien. Ook werden de consequenties van de Brexit op de immigratie van Britse onderdanen (en hun werkgevers) in Nederland en Duitsland uitgelegd.

De sprekers van het webinar waren L&E Global-collega’s: Tim Richards van Clyde & Co LLP in het Verenigd Koninkrijk, Falko Daub van Pusch Wahlig Legal in Duitsland en Karol Hillebrandt van Palthe Oberman in Nederland.

Zie hier de link van het webinar ‘De impact van de Brexit op uw EU-personeel’.

L&E GLOBAL

L&E Global is een internationale alliantie van advocatenkantoren, die werkgevers advies geven over arbeidsverhoudingen, arbeidsrecht, immigratiewetgeving en personeelsbeloningen. Met meer dan 1.500 advocaten in meer dan 120 kantoren verspreid over 25+ rechtsgebieden, is L&E Global goed gepositioneerd om klanten met lokale uitdagingen bij te staan, overal waar ze actief zijn, over de hele wereld.

Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Meer nieuws