Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde juristen die willen werken aan een carrière als arbeidsrechtspecialist binnen een kantoor als het onze. Een kantoor met een stimulerende werkomgeving en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een kantoor waarin zowel met nationale als internationale cliënten en met collega's in binnen- en buitenland wordt gewerkt.

NB Tot en met december 2021 zijn er helaas geen vacatures voor juridisch medewerkers beschikbaar.

 

Student-stage

VANAF FEBRUARI 2022 ZIJN ER WEER VACATURES VOOR STUDENT-STAGIAIRS BESCHIKBAAR.

Ben jij gedreven en wil jij je laten zien als toekomstige arbeidsrechtadvocaat? Meld je dan bij ons voor een student-stage. Klik hier voor de vacature. 

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mr. Marloes van den Eeckhout: vandeneeckhout@paltheoberman.nl.

 Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Nieuws
25 januari 2022 | Marcus Draaisma, Ilse van Aert

Fraude opgelicht nr. 5

Op 11 januari 2022 is de vijfde 'Fraude opgelicht' nieuwsbrief verschenen. 'Fraude opgelicht' is een maandelijkse nieuwsbrief, waarin recente uitspraken over fraude kort worden opgelicht en met een wenk van een korte duiding worden voorzien. Aan de hand hiervan kunt u lezen hoe fraude wel of juist niet had moeten worden aangepakt. Lees in deze blog één van de recente uitspraken die in de nieuwsbrief is besproken.

19 januari 2022 | Ilse van Aert

Terugblik op de vijf meest gelezen blogs van 2021

Het jaar 2021 was een bewogen jaar, zo ook op arbeidsrechtelijk gebied. Met de coronapandemie, nieuwe wetsvoorstellen (zie ons overzicht met arbeidsrechtelijke wijzigingen per 1 januari 2022), een nieuw regeerakkoord en uitspraken van de Hoge Raad was er meer dan genoeg om over te schrijven. Van alle blogs uit 2021 hebben wij de vijf meest gelezen blogs op een rij gezet.

15 december 2021 | Marcus Draaisma, Lydia Milders

Fraude opgelicht nr. 4

Op 7 december 2021 is de vierde 'Fraude opgelicht' nieuwsbrief verschenen. 'Fraude opgelicht' is een maandelijkse nieuwsbrief, waarin recente uitspraken over fraude kort worden opgelicht en met een wenk van een korte duiding worden voorzien. Aan de hand hiervan kunt u lezen hoe fraude wel of juist niet had moeten worden aangepakt. 

Lees in deze blog één van de recente uitspraken die in de nieuwsbrief is besproken. Lid van:

L&E Global

Partner:

Warchild

Aanbeveling:

Legal500 EMEA 2021 - 2

Aanbeveling:

Chambers Logo

Aanbeveling:

Chambers Global 2021