Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde juristen die willen werken aan een carrière als arbeidsrechtspecialist binnen een kantoor als het onze. Een kantoor met een stimulerende werkomgeving en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een kantoor waarin zowel met nationale als internationale cliënten en met collega's in binnen- en buitenland wordt gewerkt.

 

Vacature advocaat-medewerker

Ons kantoor zoekt ter versterking van haar groeiende nationale en internationale praktijk: een advocaat-medewerker. Klik hier voor de vacature. 

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mr. Marcus Draaisma: draaisma@paltheoberman.nl / cc: devlieger@paltheoberman.nl.

 

Student-stage

Ben jij gedreven en wil jij je laten zien als toekomstige arbeidsrechtadvocaat? Meld je dan bij ons voor een student-stage. Klik hier voor de vacature. 

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mr. Marloes van den Eeckhout: vandeneeckhout@paltheoberman.nl.Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Nieuws


Lid van:

L&E Global

Partner:

Warchild

Aanbeveling:

Legal500 EMEA 2021 - 2

Aanbeveling:

Chambers Logo

Aanbeveling:

Chambers Global 2021