Lisa van den Goorbergh

Advocaat

Expertise

Arbeidsrecht

Lisa van den Goorbergh is sinds september 2018 verbonden aan Palthe Oberman. Lisa houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht. Ze heeft een bijzondere interesse in medezeggenschap en is ook op dat onderwerp afgestudeerd. Haar scriptie ging over de verschillen in medezeggenschap tussen de ondernemingsraad en de universiteitsraad (het hoogste medezeggenschapsorgaan van de universiteit).

Tijdens haar studie was Lisa ook zelf actief in de universiteitsraad waar ze de belangen van de studenten vertegenwoordigde. Ook is Lisa als juridisch medewerker op een groot advocatenkantoor betrokken geweest bij het opzetten van complexe medezeggenschap-structuren in het onderwijs en de kinderopvang.

Lisa studeerde in januari 2018 af aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij de gespecialiseerde master Arbeidsrecht (mastertrack Arbeid & Onderneming) volgde. Tijdens en na haar studie heeft Lisa stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren, waarna ze ervoor heeft gekozen bij Palthe Oberman in dienst te treden.

Wilt u meer weten?