Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde juristen die willen werken aan een carrière als arbeidsrechtspecialist binnen een kantoor als het onze. Een kantoor met een stimulerende werkomgeving en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een kantoor waarin zowel met nationale als internationale cliënten en met collega's in binnen- en buitenland wordt gewerkt.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar Marcus Draaisma: draaisma@paltheoberman.nl.

 

Student-stage

Ben jij gedreven en wil jij je laten zien als toekomstige arbeidsrechtadvocaat? Meld je dan bij ons voor een student stage.

Neem contact op met Peter Hendriks: hendriks@paltheoberman.nl.Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Nieuws
29 juni 2018 | Christiaan Oberman

Hugo Sinzheimer Moot Court Competition at the University of Cassino

Our partner Christiaan Oberman acted as a judge amongst ‘real’ judges from the Netherlands, Italy and Germany during the Hugo Sinzheimer Moot Court Competition at the University of Cassino in Italy, where 14 excellent teams of law students from various countries in Europe and also from Georgia, competed against each other during three consecutive days from 14-16 June 2018.Lid van:

L&E Global

Partner:

Warchild

Aanbeveling:

Legal 500

Aanbeveling:

Aanbeveling: