Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde juristen die willen werken aan een carrière als arbeidsrechtspecialist binnen een kantoor als het onze. Een kantoor met een stimulerende werkomgeving en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een kantoor waarin zowel met nationale als internationale cliënten en met collega's in binnen- en buitenland wordt gewerkt.

 

Vacature advocaat-medewerker

Ons kantoor zoekt ter versterking van haar groeiende nationale en internationale praktijk: een advocaat-medewerker. Klik hier voor de vacature. 

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mr. Marcus Draaisma: draaisma@paltheoberman.nl / cc: devlieger@paltheoberman.nl.

 

Student-stage

Ben jij gedreven en wil jij je laten zien als toekomstige arbeidsrechtadvocaat? Meld je dan bij ons voor een student-stage. Klik hier voor de vacature. 

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mr. Peter Hendriks: hendriks@paltheoberman.nl.Wilt u meer weten?

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij hebben ruime ervaring met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten.

Nieuws
21 augustus 2020 | Peter Hendriks, Manon Lucassen

New Hairstyle II-arrest

Op 17 juli 2020 heeft de Hoge Raad opnieuw arrest gewezen in de New Hairstyle kwestie. Dit arrest is een vervolg op HR 30 juni 2017, ECLI:NL:HR:2017:1187  (New Hairstyle I), waarin de Hoge Raad gezichtspunten heeft gegeven bij de begroting van de billijke vergoeding.Lid van:

L&E Global

Partner:

Warchild

Aanbeveling:

Legal 500

Aanbeveling:

Aanbeveling: