Noor Cuppen

Noor Cuppen

Terug

29 maart 2021

Samen met Yente Bijloo van Windt Le Grand Leeuwenburgh Advocaten schreef Noor Cuppen een artikel voor het tijdschrift ArbeidsRecht over de componenten van de transitievergoeding. Tellen alle bonussen mee voor de berekening van deze vergoeding? En hoe zit het met verkapt loon? Lees hier hun bevindingen.

05 juni 2020

De vakantieafdeling van titel 7.10 BW bevat op verscheidene punten soepelere regels voor wat betreft bovenwettelijke vakantiedagen. De vraag die Marloes van den Eeckhout en Noor Cuppen in hun bijdrage aan het mei-nummer van het Tijdschrift Arbeidsrecht Praktijk centraal stellen, is of een werkgever met diens werknemers overeen kan komen dat ook bovenwettelijke vakantiedagen op een bepaald moment komen te vervallen.

31 maart 2020

Vandaag, op 31 maart 2020, is de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid bekendgemaakt (oftewel de NOW). De NOW heeft ten doel om werkloosheid als gevolg van de Coronacrisis zo veel mogelijk te voorkomen.

18 december 2019

Het hoge woord is eruit: op 8 november 2019 deed de Hoge Raad uitspraak over de vraag of een slapend dienstverband moet worden beëindigd op verzoek van de werknemer.

16 december 2019

Per 1 januari 2020 verandert de regelgeving omtrent de WW-premiedifferentiatie. Afgelopen week (9 december 2019) is een belangrijke Kamerbrief verschenen van minister Koolmees over dit onderwerp. Die brief heeft grote administratieve en financiële gevolgen voor werkgever