Nieuws

Nieuws

28 mei 2020

Op 27 mei 2020 heeft Minister Koolmees de derde wijziging van de NOW-regeling 1.0 bekendgemaakt. In deze blog bespreken we de wijzigingen op hoofdlijnen.

28 mei 2020

Palthe Oberman biedt u hierbij aan de Employment Law Tracker van L&E Global van mei 2020, met de meest recente updates op het gebied van arbeidsrecht.

 

26 mei 2020

Hierbij presentern wij u de wekelijkse nieuwsbrief van L&E Global, Reimagining Employment Law In the Era of the Coronavirus, waarmee u de nieuwste inzichten krijgt over de COVID-19-crisis en gerelateerde arbeidsrechtelijke ontwikkelingen van over de hele wereld.

 

19 mei 2020

Legal guide Chambers & Partners Europe has published its rankings for 2020. On the basis of annual extensive research on the market and among clients, Chambers compiles a list of lawyers’ teams per area of law.

12 mei 2020

We zijn verheugd u de eerste editie van de wekelijkse nieuwsbrief van L&E Global te presenteren, Reimagining Employment Law In the Era of the Coronavirus, waarmee u de nieuwste inzichten krijgt over de COVID-19-crisis en gerelateerde arbeidsrechtelijke ontwikkelingen van over de hele wereld.

07 mei 2020

Een werkgever heeft een actieve informatie- en zorgplicht om werknemers in de gelegenheid te stellen jaarlijks vakantie op te nemen. De werkgever dient haar werknemers proactief en tijdig te informeren over een eventueel verlies van vakantiedagen indien deze niet op tijd worden opgenomen. Ook in de huidige Corona-crisis blijft dit onverkort van belang.